unidesq

Logistiek

Bij Unidesq begrijpen we dat een succesvolle kantoorinrichting niet alleen afhangt van uitzonderlijk meubilair, maar ook van efficiënte logistiek. Met onze uitgebreide logistieke oplossingen voor klanten nemen we de stress weg en zorgen we voor een vlotte en tijdige levering en installatie van uw kantoormeubilair.

Met onze logistieke oplossingen voor kantoormeubilair kunt u met een gerust hart beginnen aan de transformatie van uw werkruimte. Van de precieze levering tot de naadloze installatie, we doen er alles aan om het proces zo stressloos mogelijk te maken, zodat jij je kunt richten op het creëren van een werkruimte die inspireert tot productiviteit en succes.

Levering

Uw partner in soepele overgangen

Het verhuizen of uitbreiden van uw werkruimte kan een ontmoedigende taak zijn, maar met onze logistieke expertise kunt u het zware werk aan ons overlaten. Vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst, werkt ons toegewijde team onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat uw kantoormeubilair op tijd bij u aankomt, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

Precisie en zorgvuldigheid bij levering

Precisie en zorg staan voorop bij elk aspect van ons logistieke proces. Elk kantoormeubel wordt met de grootste zorg behandeld en veilig verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen. Onze bezorgers zijn getraind om ervoor te zorgen dat je bestelling je in perfecte staat bereikt, klaar om je werkplek te verfraaien.

Meer lezen

Montage

Moeiteloze montage en installatie

Onze logistieke oplossingen gaan verder dan alleen bezorgen. Ons ervaren installatieteam zal je kantoormeubilair vakkundig monteren en installeren, zodat je een werkruimte hebt die niet alleen stijlvol maar ook volledig functioneel is. Profiteer van het gemak en de service van onze professionele installatiediensten, zodat je de tijdrovende klus van het zelf monteren van de meubels niet hoeft te doen.

Deskundige assemblage voor onberispelijke precisie

Als het om kantoormeubilair gaat, is precisie belangrijk. Ons team van vakkundige technici beschikt over diepgaande productkennis en ervaring om elk stuk met nauwgezette aandacht voor detail in elkaar te zetten. Van ergonomische stoelen tot complexe modulaire werkstations, onze deskundige assemblage zorgt ervoor dat elk onderdeel precies in elkaar past, zodat je een stevige en functionele werkplek krijgt die de tand des tijds doorstaat.

Meer lezen

Inventaris

Onmiddellijke beschikbaarheid en snellere levering

Een goed gevulde voorraad betekent dat onze klanten met minimale wachttijden toegang hebben tot het kantoormeubilair dat ze nodig hebben. Wanneer bedrijven hun werkruimtes willen verbeteren of plotselinge veranderingen willen doorvoeren, kunnen we dankzij onze onmiddellijke beschikbaarheid snel reageren en ervoor zorgen dat de projecten van onze klanten op schema blijven. Snellere levertijden betekenen ook minder stilstand en meer efficiëntie, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is – hun werk.

Verbeterde kosteneffectiviteit

Met een inventaris van kantoormeubilair kunnen we ook onze inkoop- en leveringsprocessen optimaliseren, wat resulteert in een betere kosteneffectiviteit. Door de doorlooptijden te verkorten en spoedorders te vermijden, kunnen we deze besparingen doorberekenen aan onze klanten en concurrerende prijzen bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Ons streven naar het leveren van uitzonderlijke waarde zorgt ervoor dat onze klanten hoogwaardige kantoormeubeloplossingen ontvangen die kostenefficiënt zijn.

Meer lezen

Partner met Unidesq:

Neem vandaag nog contact met ons op om onze uitgebreide logistieke oplossingen te bekijken en te profiteren van onze expertise in het verbeteren van de efficiëntie van de toeleveringsketen. Ervaar de voordelen van geoptimaliseerd supply chain management, strategische opslag en voorraadbeheer en landelijke distributie. Wij zorgen ervoor dat uw kantoormeubilair efficiënt bij de klanten aankomt, zodat ze een probleemloze ervaring hebben.

UNIDESQ PROJECT REFERENTIES

Eindeloze oplossingen voor uw werkruimte

Opti-Investments

Project

Opti-Investments

Project

Cygnific

Project

Danone

Project

Opti-Investments

Project

Meer ontdekken

projecten

Geniet van onze producten

Uni Triple Desq

Patch

Not

Uni Triple Desq

Neem contact met ons op