Werkplekken transformeren, succes vergroten.

OVER UNIDESQ

Innovatief Design Meubilair voor toekomstgerichte kantoren. Ontworpen om de productiviteit te verhogen en workflowprocessen te optimaliseren.

IMG_2248_49_50- v2

DIENSTEN VAN UNIDESQ

"Unidesq verbindt klanten en leveranciers met geavanceerde oplossingen"

Voor klanten

Voor leveranciers

Innovatief
oplossingen

Unidesq biedt innovatieve kantoormeubeloplossingen die design, technologie en duurzaamheid combineren met een modern bureaureserveringssysteem en een ergonomisch Dynamic Desk Control Panel dat in hoogte verstelbaar is en kan worden aangesloten op apparaten, waardoor verbeterde werkplekken worden bevorderd.
en betere werkgewoonten.

Ergonomisch
oplossingen

Unidesq biedt ergonomisch kantoormeubilair, inclusief verstelbare stoelen en bureaus, om comfort, productiviteit en gezondheid te verbeteren, met deskundig maatwerk voor unieke kantoorbehoeften.

Op maat
oplossingen

Unidesq biedt kantoormeubeloplossingen op maat die zijn ontworpen om te voldoen aan individuele bedrijfsbehoeften, met de nadruk op merkidentiteit, productiviteit en succes.

Duurzaam
oplossingen

Unidesq biedt duurzame kantoormeubeloplossingen die zich richten op milieuvriendelijke productie, verantwoorde inkoop en ontwerpen die een lange levensduur bevorderen, met als doel verantwoordelijkheid voor het milieu te combineren met functionaliteit en stijl.

Akoestisch
oplossingen

De akoestische kantoormeubeloplossingen van Unidesq transformeren moderne werkplekken in stille, geconcentreerde omgevingen en pakken de uitdagingen van lawaai en afleiding aan.

Thuiswerk
oplossingen

Unidesq biedt innovatieve meubeloplossingen voor thuiskantoren, gericht op comfort, stijl en functionaliteit, om de productiviteit en creativiteit in uw thuiswerkplek te verhogen.

Ontwerp

Unidesq benadrukt de transformerende kracht van kantoorinrichting en biedt deskundig interieuradvies om gepersonaliseerde, efficiënte werkruimten te creëren die creativiteit, samenwerking en productiviteit stimuleren, waarbij elk meubelstuk in lijn is met uw unieke visie en merkethos.

Ontwikkeling

De interieurspecialisten van Unidesq optimaliseren op strategische wijze de ontwikkeling van kantoren door lay-outs af te stemmen op functionaliteit, toekomstige groei, welzijn van werknemers en productiviteit, met de nadruk op ergonomisch ontwerp, welzijn en efficiënte workflows om een succesvolle en innovatieve werkruimte te bevorderen.

Levering

Unidesq biedt zorgvuldige logistieke expertise, zodat kantoormeubilair tijdig en met de grootste zorg geleverd wordt, zodat bedrijven zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Montage

Unidesq levert vakkundige montage- en installatiediensten en zorgt zo voor een nauwgezette en precieze installatie van kantoormeubilair, zodat klanten het werk uit handen kunnen nemen en een duurzame, functionele werkplek wordt gegarandeerd.

Inventaris

De goed gevulde voorraad van Unidesq garandeert een snelle beschikbaarheid en levering van kantoormeubilair, waardoor de uitvaltijd korter wordt en de kosteneffectiviteit toeneemt, zodat bedrijven hun planning kunnen aanhouden en zich op hun kernactiviteiten kunnen richten.

Ondersteuning op locatie/op afstand

Unidesq biedt zowel on-site als remote support voor op maat gemaakte kantoormeubeloplossingen, aangevuld met een innovatief bureau met een remote error reading functie voor verbeterde probleemoplossing en productiviteit.

Snel antwoord

Unidesq is toegewijd aan het bieden van tijdige assistentie, inclusief het snel oplossen van vragen, efficiënte orderverwerking en betrouwbare aftersales ondersteuning, om een naadloze en bevredigende kantoormeubelervaring te garanderen.

Ervaring in de markt

Door gebruik te maken van een netwerk van doorgewinterde professionals in de kantoormeubelindustrie, biedt Unidesq ongeëvenaarde expertise om op maat gemaakte werkplekoplossingen te leveren die voldoen aan de onmiddellijke behoeften en langetermijndoelen van klanten, waarbij functionaliteit, esthetiek en het welzijn van werknemers worden geoptimaliseerd.

Aannemers

Unidesq biedt aannemers een gevarieerd assortiment kantoormeubilair dat tegemoet komt aan verschillende ontwerpgevoeligheden en werkt nauw samen om de ruimte te optimaliseren, de werkstromen te verbeteren en het welzijn van de werknemers te bevorderen, waarbij visies worden omgezet in realiteit voor commerciële projecten.

Bedrijven

Unidesq werkt samen met bedrijven om op maat gemaakte kantoormeubeloplossingen te leveren die de productiviteit en betrokkenheid van werknemers stimuleren. We bieden een gevarieerde collectie die is ontworpen voor samenwerking, innovatie en welzijn; met onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid transformeren we werkplekken in blijvende, inspirerende omgevingen die succes bevorderen.

Merkpartners

Unidesq werkt samen met merkpartners om expertise te combineren, waarbij uitmuntend design en duurzaamheid voorop staan, terwijl kansen worden geboden voor marktuitbreiding, de unieke identiteit en waarden van elk merk worden gehandhaafd en milieuvriendelijke en innovatieve kantoormeubeloplossingen wederzijds worden gepromoot.

Flexibele betalingsvoorwaarden

Unidesq biedt leveranciers flexibele en aanpasbare betalingsopties, die zorgen voor snelle en transparante betalingen, die tegemoetkomen aan individuele bedrijfsbehoeften en financiële stabiliteit bieden, vertrouwen bevorderen en investeringen in innovatie en uitbreiding vergemakkelijken.

Inventaris

Het geavanceerde voorraadbeheer van Unidesq, de efficiënte voorspelling van de vraag en de nauwe samenwerking met leveranciers zorgen voor tijdige beschikbaarheid van kantoormeubilair, snelle orderverwerking en kortere doorlooptijden, waardoor onze servicekwaliteit toeneemt en de relaties met klanten en leveranciers worden versterkt.

Montage

Unidesq geeft prioriteit aan een vlekkeloos assemblageproces door vakkundige teams om de ervaring van de klant te verbeteren. Dit toont onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid, wat ons onderscheidt als voorkeursdealer van kantoormeubilair en onze marktpartnerschappen versterkt.

Levering

Het efficiënte logistieke systeem van Unidesq garandeert een nauwkeurige en betrouwbare levering van kantoormeubilair in het hele land, van een nauwgezette orderverwerking tot optionele installatieservices, aangevuld met ondersteuning na de levering, waardoor onze reputatie als betrouwbare marktleider op het gebied van klantenservice en levering wordt versterkt.

Opslag

Unidesq’s strategische opslagcapaciteiten zorgen voor efficiënt voorraadbeheer en tijdige orderafhandeling, door gebruik te maken van just-in-time praktijken, geavanceerde systemen en regionale magazijnlocaties voor snelle leveringen, wat resulteert in kortere doorlooptijden, verbeterde nauwkeurigheid en onze reputatie als betrouwbare kantoormeubeldealer verstevigt.

UNIDESQ PROJECT REFERENTIES

Eindeloze oplossingen voor uw werkruimte

Opti-Investments

Project

Opti-Investments

Project

Cygnific

Project

Danone

Project

Opti-Investments

Project

Meer ontdekken

projecten

Bij Unidesq hechten we veel waarde aan de kracht van samenwerking en stellen we onze diverse groep partners zeer op prijs. Zij zijn een essentieel onderdeel van onze ontwikkeling en stellen ons in staat om een breed assortiment aan uitmuntende oplossingen te bieden, die aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten.

Klanttevredenheid staat centraal in onze bedrijfsvoering. Wij streven ernaar uw verwachtingen niet alleen te voldoen, maar deze te overtreffen door het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen, tijdige levering en uitgebreide ondersteuning na aankoop. Uw tevredenheid is onze grootste drijfveer, en wij zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat u bij elke stap van uw ervaring met ons de beste service ontvangt.

Reserveer gemakkelijk werkplekken, vergaderzalen en parkeerplaatsen

Reserve a desk now with Unidesq via your phone

Innovatief en efficiënt reserveringssysteem waarmee gebruikers eenvoudig werkplekken, vergaderruimtes en parkeerplaatsen kunnen reserveren.

Geniet van onze producten

Uni Duo Desq

Grace bank

Faire

Uni Duo Desq

Neem contact met ons op