unidesq

Werkplekken verbeteren: Onze toewijding aan kwaliteit, comfort en personalisatie

De kern van ons aanbod is een diepgaand begrip van de verschillende behoeften op het gebied van werkruimte, of het nu gaat om bedrijfseigenaren, kantoormanagers of liefhebbers van een thuiskantoor. Ons aanbod bestaat uit een zorgvuldig samengestelde selectie kantoormeubilair, variërend van eigentijds tot klassiek, allemaal ontworpen om de productiviteit te verhogen en te voldoen aan functionele eisen. We bieden persoonlijke oplossingen door actief naar uw wensen en uitdagingen te luisteren, de kwaliteit en duurzaamheid van elk stuk te garanderen en ergonomisch comfort voor duurzame productiviteit voorop te stellen. Bovendien begeleidt onze toewijding aan uitstekende klantenservice je vanaf de eerste interactie tot de ondersteuning na de verkoop. Doe met ons mee om werkplekken te herdefiniëren en ongeëvenaard succes te behalen.

Samenwerken voor uitmuntendheid: Er liggen kansen in het verschiet met ons kantoormeubeldealerschap

De kern van onze activiteiten is het streven naar win-winrelaties met onze gewaardeerde leveranciers. Wij bieden meubelfabrikanten en -distributeurs een kans op een betere zichtbaarheid van hun merk op ons platform, toegang tot realtime markttrends, een gestroomlijnd distributieproces en een visie op gezamenlijke groei in de kantoormeubelsector. Een partnerschap met ons aangaan betekent deelnemen aan een reis waarbij innovatie en functionaliteit samenkomen om werkruimten te creëren die succes stimuleren. Grijp uw kans en ontdek de vele mogelijkheden die op u wachten bij onze gerenommeerde kantoormeubelpartner en -dealer.

Voor klanten

Voor leveranciers

INTERIEURADVIES

Transformeer uw werkruimte met interieuroplossingen op maat

LOGISTIEK

Naadloze levering, professionele montage en voorraadbeheer

SERVICE NA VERKOOP

Uitgebreide after-sales services en deskundige ondersteuning

Klantennetwerk

Verbinden, samenwerken en bloeien met Unidesq's gemeenschap

LOGISTIEK

Naadloze levering, professionele montage en voorraadbeheer

FINANCIËN

Omarm bedrijfsgroei met Unidesq's flexibele betalingsopties

Ontwerp en ontwikkeling

Leg contacten met toonaangevende merken en partners

IN CONTACT KOMEN

Laten we samenwerken en uw ideale partnerschap creëren

Bij Unidesq koesteren we de kracht van samenwerking en waarderen we onze diverse verzameling partners. Ze zijn een integraal onderdeel van onze reis, waardoor we een breed scala aan uitzonderlijke oplossingen kunnen bieden die tegemoet komen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Geniet van onze producten

Uni Triple Desq

Patch

Not

Uni Triple Desq

Neem contact met ons op